idaamedstorti

Välkomna till min blogg:) Här kan ni läsa om mina tankar om framtiden och just nu... Jag har även en annan blogg som handlar om min lilla dalmatiner hane Texas. Prickentexas.blogg.se Läs, kommentera och njut!:) //idaah

första dagen i skolan--

haha ja det var ju inte första dagen i skolan som rubriken säger men vart sjuk en vecka nu och det var första gången på en vecka som jag var i skolan. vi hade drama. kan säga att läraren är min största skräck men det gick bra idag också..
hem och plugga lite och kollade big brother. bråkar lite med texas som biter mig och sen sov han en stund och då passade jag på att läsa min bok om mamman som fick sina barn mördade av tyskan i Arboga för några år sedan.

den heter "varför gråter inte emma?". riktigt bra och otäck bok..

ikväll blir det hamburgare och potatiskroketter.

/I


Texas<3

nu har det snart gått en vecka. en vecka sedan vi åkte till Göteborg och hämta vår prickiga bebis. det var en nervös dag och jag gick bara och väntade tills patrik skulle komma hem från jobbet. vi begav oss iväg i bilen mot göteborg, första gången för patrik att köra i en storstad. lärorikt, spännande och nervöst.

köpet gick snabbt och det gick fort till vi satt i bilen med vår första hund. jag kunde inte riktigt ta in det att jag faktikst nu var ägare till en alldeles egen hund. med våra gemensamma pengar hade vi nu köpt Texas, vår första hund som vi ska vårda med massor av kärlek och glädje.

texas var och är verkligen det jag behöver just nu. jag går varje dag och tänker på vad det egentligen är som jag sysslar med och om jag verkligen är menad för att göra det jag göra. finns det inte en tanke bakom allt, en plan för oss alla människor vad vi ska göra och inte göra?
tänk om jag gör fel, vad vill jag göra och vad är jag skapad till att göra här i livet. inte sjutton kan man veta det när man är 20 år. ingen vet vad man vill och vad man ska göra när man är 20, hur ska jag då veta vad jag vill?

ännu värre blir det ju när huvudet och tankarna är någon helt annanstans och kroppen någon annanstans när man har massor i skolan att göra. jag längtar massor till sommaren då jag kan ligga i solen i Halmstad och bara koppla av och ha det skönt. visst jag ska plugga och jobba i sommar också men jag ska banne mig vila ut ordentligt och bara umgås med folk jag gillar, göra saker jag älskar och bara koppla av. det är jag verkligen värd.

nu sover min älskade prick i soffan och han är nog banne mig inne på sin tredje timme. han är ju som sötast när han sover måste jag medge för då hinner matte göra saker som hon inte hinner med när fisen är vaken. som t.ex. att plugga. men det gör inte matte ändå utan matte skjuter gärna fram det för att slippa det. men på lördag när mattes prick ska vara hos hund(mormor och morfar).

nu vaknade texas och då är det dags att gå ut och kissa:)
så hejdå:)

ps. lovar att bli bättre på att blogga:P

//ida