idaamedstorti

Välkomna till min blogg:) Här kan ni läsa om mina tankar om framtiden och just nu... Jag har även en annan blogg som handlar om min lilla dalmatiner hane Texas. Prickentexas.blogg.se Läs, kommentera och njut!:) //idaah

skolan

hej!
glömde skriva lite om vad gårdagen innehöll.
vi hade redovisning i skolan på ett arbete som skulle sammanfatta vad vi gjort under terminens gång.
jag var nervös för jag tycker inte om redovisningar, så jag väntade till näst sista personen och då var det min tur. det fick bära eller brista.
jag hade inte förberett mig någonting och knappt kollat igenom min powerpointpresentation och det var nog därför jag var så nervös. men sen när jag väl stod där uppe och redovisade kändes det som ingenting. jag hakade inte ens upp mig på något utan det gick som rinnande vatten. jag kände mig sjukt duktigt och lite stolt över mig själv.
de andra i gruppen gillade min redovisning och tyckte jag var jätteduktig. 

grejen är nog den att jag behövde en termin på mig för att komma in i det hela och nu känner jag mig mer redo och vet vad jag vill och kan. jag kan fixa detta och ska fixa det.

men nog om det, efter redovisningen sa vår lärare att vi var fantastiskt duktiga och har vart det under terminens gång. hon tyckte vi skulle gå hem och ge oss en stooor belöning för det var vi värda.
jag gick hem, bytte om och gick till stallet. helt underbart att vara tillbaka igen. älskar det stället mest av allt.
i stallet kan jag vara mig själv och koppla av tillsammans med de mest fantastiska hästarna i världen. de förstår mig och jag förstår dem. det är helt underbart<3

nu ska jag försöka plugga lite... kanske!
haha nej då jag ska försöka vara lite duktig!

kram
Idaa

plugga plugga plugga

idag har jag suttit och gjort klart professionsportofoliot och hamnade sammanlagt på 15 sidor.
känner mig sjukt duktig och stolt över mig själv.

lagade god mat till mig och Patrik ikväll med och det blev hemlagat potatismos med kryddjärpar och köttbullar.
trodde inte jag gillade järpar men det var visst gott:P var skönt att kunna göra ett potatismos utan stora bitar i då jag inte hade någon elvisp innan. nu har jag köpt en visp/matberedare/mixer. jag är nu mycket glad över denna grej som kommer kunna hjälpa till mycket i köket:)

efter maten skulle Patrik och jag till biblioteket och skriva ut och hann precis in innanför dörrarna då de ropar ut att de ska precis stänga, så det var bara till att vända och cykla hem igen. vi fick alla fall oss en liten kvälls promenad.

när vi kom hem satte jag mig med PowerPoint för att göra redovisning till imorgon då jag ska redovisa professionsportfolion. vi får väl se hur det går men just nu känns det som det kommer att gå bra men det återstår att se:)

sen spelade vi bingolotto och Patrik vann ny bingolott x2 så det var väl tur vi vann något iaf..

nu ska jag fortsätta äta upp min glass och kanske lägga mig i sängen och läsa en bok eller fortsätta slappa i soffan då det är tidig morgon och lång dag imorgon.

godnatt!
//ida

Dannäs!

Sitter i dannäs hos Patriks föräldrar och njuter i fullo. Man kan inte har det bättre, och jag önskar att det var så här fram till sommaren. Vill inte tillbaka till skolan, usch nej:/ skolan får mig att gråta och få gråa hår i håret. Jag skojar inte, jag har hittat gråa hår i huvudet och allt är skolans j*vla fel!

Så nu har jag gnällt lite, och ska njuta fullt denna helgen och bara koppla av. Dock blir det lite plugg eftersom man aldrig kommer undan det:(

Men nu sitter jag i köket i Dannäs. Snart ska vi hämta Marie och pojkarna och Zeke. Marie ska till Borås och vi(jag och Eva, Patriks mamma) ska ta hand om Lukas och Felix och Zeke(deras schäfer!).

Adjöss nu går jag till sjöss!
Eller inte!;)

//idaah