idaamedstorti

Välkomna till min blogg:) Här kan ni läsa om mina tankar om framtiden och just nu... Jag har även en annan blogg som handlar om min lilla dalmatiner hane Texas. Prickentexas.blogg.se Läs, kommentera och njut!:) //idaah

saknaden är för stor, den rinner över:'(

fyra väggar, två våningar... tyst. tystheten ekar i huset. inget ljud hörs från ovanvåningen. inget trippade ljud av klor som slår mot parkettgolvet, inga snarkningar när du sover, inget ylande.. helt tyst..

det finns en sak jag hatar nog mest av allt. och det är att vara ensam. ensam hemma är det värsta som finns. förr älskade jag det, men då hade jag dig<3 nu är jag ensam, ensam kvar.

du var det finaste för mig, du var glädje på fyra ben. du var det vackraste jag sett.
din styrka, ditt lugna sett, ditt sätt att vara en bästa vän när man inte mådde bra..
din glädje när man kom hem, eller när man hämtade dig på pensionat..
jag kommer aldrig att glömma de stunderna vi haft tillsammans. det är oförglömt..<3

min saknad till dig är för stor. den får inte längre plats i min kropp. den rinner ut genom ögonen, formade som tårar. tårar som rinner och rinner och aldrig vill sluta. hjärtat mitt gör ont, det värker. för var dag som går saknar jag dig bara mer o mer. jag vill att snön försvinner så din gravplats under busken kan komma fram, jag ska sätta blommor där varje dag, tända ditt ljus varje dag. prata med dig... jag ska göra allt jag bara kan för att inte glömma dig. du var det finaste för mig. en trygghet, en klippa att luta sig mot.
nu finns du inte längre kvar. det har gått 4 månader sen du lämnade oss, fyra fruktansvärda och förjävliga månader.

du höll ditt löfte om att vara min bästa vän i vårt och torrt, och då ska jag hålla mitt löfte.
mitt löfte om att jag vet att vi ses igen och att jag aldrig kommer att sluta älska dig zoediac<3


du är det finaste för mig<3

Bättre finns inte<3   

  

för evigt, du och jag<3

dåligt med inlägg...

förlåt att bloggen har varit helt ointressant i helgen, men jag har inte haft tid eller ork till att sitta och skriva..

men jag lovar att i veckan som kommer så ska jag blogga mycket mer. nu ska jag nog se en dålig film eller något...och bara slappa!:)
ikväll blir det one tree hill igen^^

förresten, såg i rymden finns inga känslor.. och nog den bästa filmen jag sett på länge. kan den utantill och har bara sett den en gång!!:D se den!!:D

   

dagens schema...

vaknade, gick ut och såg att det var hel -14 grader ute.. tror jag gå i taket snart..:( jag orkar inte mer. kan det inte bara bli september snart, för då ska jag utomlands:D tralalalalala

nej men iaf, dagens schema lyder som följer:
- packa väskan till stallet...myyycket packning
- klä på mig
- gå ner till stan i kylan, med cptung väska.
-möte med Helena
-hämta ut idolbiljetten:) wiiie
- ta bussen till stallet
- rida på Grady(hoppning) vid 16.00
- vara coach hela kvällen
- rida vid 20.05 på Abbe(monstret) även då hoppning. hjälp jag kommer dö:S

sen hem, duscha och sooooova jättelänge!

jag smäller snart av, jag vet inte vad det är med mig just nu, men ngt är det.. åååå jag orkar inte!!!!:O

den 8 juni 2010...

nej det är inte det datumet idag, så långt är jag med.. men jag ska skriva om den dagen.. den fantastiskaste dagen på väldigt länge.. hmm, vart ska jag börja?

jag minns att mobilalarmet ringde klockan 06.00 den morgonen.. solen sken ute och det kunde ju knappast vara bättre.. gick upp och åt frukost, kunde knappt äta frukost. jag var så nervös.. varför vet jag inte?
sen skulle jag locka mitt hår, men allt blev bara fel. jag tog fram plattången och plattade till hela mitt vrickade fula hår(vilket jag tyckte just då!). jag tog på mig min gräddvita klänning, tyckte den satt helt fel och att jag var allmänt konstig i den. när jag sedan satte på mig studentmössan tyckte jag allt var fel, fult och förstört. inte råga på allt så hade jag väckt hela huset med mina små svordomar på mitt rum. jag tog på mig kläderna och tänkte.. detta ska banne mig inte få förstöra min dag. kom igen nu ida! du tar fan studenten idag! så jag gav mig själv en spark i baken, sa hejdå till pappa, Lena och Daniel och satte mig nervöst i bilen.

Mamma skulle köra mig till Eleni där det var dags för champagnefrukost.. haha hittade först inte så fick ringa runt till massa folk för att hitta, och sen visade det sig att det var där mamma och pappa hade bott. haha lite jobbigt kanske. så mamma och jag hade ett litet bråk där på spetsamossen på morronen. jag sa hejdå och vi ses vid skolan sen.. kunde inte fatta att jag tog studenten 7 timmar senare typ.
vi drack och hade det supermysigt. till slut var det dags att gå till skolan där vi skulle samlas med lärare och andra klassen.. vägen från vintervägen till skolan kändes väldigt lång, fast det inte alls är så långt. vi tjoade och skrek och hade väldigt kul.
när vi kom till skolan och samlades i en sal stod våra lärare och mötte oss med öppna famnar. det var så sorgligt. vissa hade tårar i ögonen och det gick inte att hålla tillbaka. visst blev man lite blöt i ögonen men jag grät inte. de visade en video, vi sjöng singstar och åt jordgubbar. tiden gick så himla fort och helt plötsligt skulle vi gå till matsalen för att få i oss lite mat. usch, jag typ skakar när jag skriver detta. men vilken känsla man hade i kroppen, och vilken adrenalin. man ville bara att det skulle ske, nu nu nu!!

så när vi satt där inne i matsalen tittade man på mobilklockan, väggklockan och frågade hela tiden vad klockan var. man ville bara att tiden skulle gå fortare. vi sjöng och hade väldigt kul. man glömde bort tiden. då kommer rektorn fram till mikrofonen och säger att det är dags. vi sitter vid det längsta bordet och har svårt att komma ut, så därför fick vi hoppa ut genom fönstret. helt okej, bara jag kommer ut minns jag att jag sa. våra lärare sa att nu när vi går mellan matsalen och skolan ska vi försöka vara så tysta vi kan för borta vid trappan står släkt, familj och vänner och väntar på oss. och när man gick där mellan matsalen och skolan så kunde man inte låta bli att titta bort mot skolgården där vi om tjugo minuter skulle stå och skrika ut över alla människor. ofattbart. jag kan inte fatta det. när man gick där i korridoren, sista gången som elev på skolan skakade benen och hjärtat slog dubbla slag hela tiden. vi skulle nu in i samlingssalen för rektorns årliga sista tal för studenterna. nästan så man började gråta av att se alla lärare som tre år tidigare hade stått där för att ta emot en som en liten ny etta som man var. nu satt man på samma ställe fast nu skulle de inte välkomna oss till skolan, utan säga hejdå. vi skulle snart vara fria.

vi skulle ställa upp oss i bokstavsordning på klasserna så att alla kom ut i ordning. det var väldigt svårt att sitta still och när man väl stod där ute i korridoren var det väldigt svårt att stå still.. för varje klass som sprang ut kom man allt närmare dörren. dörren som snart skulle öppnas för verkligheten och livet utanför skolans fyra väggar. vi bestämde att killarna skulle stå längst fram vid dörren så de kom ut först och först upp på trappan:) jag minns att jag frågade vaktmästaren som öppnade dörren om jag kunde få hålla mig i honom för jag bara skakade och trodde jag skulle svimma. man hör rektorn säga i mikrofonen "Hotell och Restaurang klass B" sen öppnades båda dörrarna och det fanns inget att tänka på. det vara bara till att springa. allt ljud försvann runt omkring mig och man hörde bara ett svagt ljud av alla som skrek. det avr som om man var i en bubbla. man stod på trappan och tjoade och skrek och var överlycklig. jag letade med blicken över allt folk för att hitta min familj, när jag steg ner för trappan möttes jag av helen och nicolina som mötte mig. kramkalas och tårar i ögonen. det var helt fantastiskt..! de visade mig vägen till familjen och släkten och när jag såg pappa började jag springa och hoppade upp i famnen på honom. jag var så glad och lycklig för att klarat av 12 fucking år i skolan! helt otroligt. och det var så mycket folk som var och hängde blommor på mig. jag fick en jättestor nalle av mamma som hon hängde över min hals och jag trodde nacken skulle gå av. allt var så tungt. många kramades och det går inte att beskriva hur lycklig jag var. svetten rann, tårarna rann, solen sken, allt var varmt och superkul. jag hoppade av lycka och kunde inte stå still.

största överraskningen var när dem kom från Scandic(där jag hade gjort praktik) och gav mig en blomma och en nalle. helt fantastiskt. jag var helt chockad. mer kramar, och helt plötsligt hörde jag orkestern började spela, så jag gick till amanda och försökte få med henne till tåget. vi fick klättra över staketet och avd kul det avr. vi gick ner till norrtull där vår traktor och släp väntade på hela klassen:) vi åkte runt och tjoade och hade oss. helt fantastisk dag var det. allt var helt perfekt. vi blev avlämnade på norrtull igen och skulle nu bli upphämtade av våra egna studentfordon. axel hade som vanligt inte kommit dit i tid så fick stå och vänta en stund på honom. då kom han med Johans fina Saab som var pyntad med ballonger och massa fint. och jag kände mig som en prinsessa. jag avr så lycklig. när vi sen körde in på garageuppfarten var det maaaaasssor med folk i trädgården som väntade på mig, dem hade kommit bara för min skull. helt obeskrivligt. och så mycket presenter jag fick!! tog ju typ minst en timme att öppna allt. så fina presenter så jag var helt chockad. mamma höll ett litet tal och jag blev helt generad. min lilla mamma!:) vi gick in för det var dags för att äta tårtan nu:) vi hade en liten frågesport angående mig och den som vann var Lena och Daniel:) haha och när vi satt och åt tårta kom Inga-Lill och sa att jag hade gäster. jag tänkte: " vem kommer nu?" och jag gå till dörren och hör folk som sjunger. in genom dörren kommer en kör, Davids kör från Katedralskolan. de sjöng massa fint till mig och jag var helt chockad. jag var tvungen att hålla i mig för annars hade jag svimmat. det var helt fantastiskt och jag kan fortfarande inte fatta att dem kom till just mig. det var väldigt uppskattat av alla, men mest av mig. vad jag var glad... helt underbart.

dagen efter vaknade man och tänkte: vad fasen hände, vad tog tiden vägen och vad ska jag göra nu?:O
men jag kommer alltid att minnas den 8 juni 2010 som en av de bästa dagen i mitt liv:) det var en helt fantastisk dag och jag var så lycklig. STORT TACK TILL ALLA SOM VAR MED OCH GJORDE MIN STUDENTDAG TILL DEN ALLRA BÄSTA OCH MINNESVÄRDA DAGEN I MITT LIV. TACK!


bildbomb:
morgonen

Daniel och Axel påväg ner till skolan

 Weith, Eva, Axel och mormor står och väntar i värmen

 klassen påväg ner från trappan

 pappakramen<3

 sysslingkram av Linda

 världens bästa mormor<3

 världens bästa bror<3

 kram av gamla fotbollstränaren Jerry:)

 äntligen hemma:)

 den fantastiska kören:)

 dagen efter, begravd bland blommor och presenter. ovetandes om vad som komma skall.

Nicolinas bilder:
 bror och jag:) haha

 inte lite grejer som man fick runt halsen

 med tungan rätt i mun. sjukt tungt!!

 måånga presenter:)

 jag fick en visp:)

 bästa och gulligaste presenthjälpen:)

 mamma höll tal<3

 de allra bästa vännerna<3


färdigbloggat..har du läst enda hit så har du varit duktig:)<3
puss

solen i ögonen och spilld mjölk överallt...

vaknade och hade solen i ögonen.. sjukt mysigt och det var varmt inne i mitt rum. jag fick känslan av i somras när det var så sjukt varmt både ute och inne. så går man ut i köket och ser att termometern står på -6,4 grader.. jag trodde jag skulle gå i taket. det ska fan inte vara minus grader. det ska vara +6 grader istället eller +26 grader.. hihi

så nu skiner solen ute och jag sitter och lyssnar på finaste Lars Winnerbäck och längtar massor till i sommar.
åt frukost innan och såg att de visade filmen Prinsessa på Canal+ Drama. helt fantastisk film. har ni inte sett den så måste ni banne mig ser den.. helt fantastisk. jag minns att jag var och såg den med mamma och jag hade tårar i ögonen under hela filmen. inte för att jag är som Maja som spelar huvudrollen, men jag kände så mycket igen mig. allt som hon tänkte, tyckte om sig själv.. har inte alla tänkt så? kanske inte. men alla som inte har haft det så lätt tänker nog så. och jag tycker det är en helt fantastisk film(har jag sagt det?) hihi men iaf, när jag såg den i dag på morgonen så hade jag, precis som när jag såg den första gången, tårar i ögonen och många tårar fälldes. jag känner igen mig i henne. man vill vara någon annan än just den man är. man vill vara mycket bättre än vad man är.. men det bästa man egentligen kan göra är att bara vara sig själv.. i slutet tar maja studenten och då rann tårarna ner för mina kinder. att höra studentsången, att se glada människor i studentmössa springa ut från skolan, se familjer med skyltar med foto på sina barn som små, alla studentflak, alla glada ´berusade studenter som äntligen är färdiga med skolan...
fick mig att tänka tillbaka på den där dagen i juni då allt gick så fort...känner att jag måste skriva om detta i ett eget inlägg. det kommer bli för långt annars...:)

så läs nästa inlägg:)<3

se filmen!!

musik är som bomull för mitt hjärta<3

tänk er en vecka med sol, massa trevliga människor, kompisar, sena sommarkvällar, och musik..
musik som stavas:

- Håkan Hellström<3
- Kings of Leon
- All time low
- Daniel Adams-Ray
- Journey
- Maskinen
- Oskar Linnros
- Petter
- The Sounds
- Kapten Röd
- Säkert!


kan det blir mer underbart?:)

              


perfekt vecka om jag får säga något:)

jag är såååååååååå glaaaaaaaaaaaaaad!

ja jag är verkligen helt frenetisk happy just nu, visste att allt skulle bli bra igen men att det skulle bli så här bra just idag:) iiiiiiiiiiiiih jag vill bara skrika ut min lycka.. och det var precis vad jag gjorde också...

jag är sååååååååååååå glaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad..
och ni undrar säkert varför... jo, för att den typ 27-2 juli ska jag befinna mig i Borlänge och vem kommer dit om inte världens bästa Håkan<3

fattar att Håkan Hellström kommer dit<3 helt awesome underbart...<3

       

HAPPY!:D<3

måndag:(

det märks verkligne att det är måndag.. jag hatar måndagar..
jag hade skrivit världens längsta blogginlägg typ om min dag än så älänge och om vad som komma skall.. och så försvann allting.. poff! allt är borta.. så detta blir inte lika långt och innehållsrikt med lika många ord och meningar.. men jag kan sammanfatta iaf..

- måndag! SUCK:'(
- oboy daim inside= testa inte!!!
- stryktvätt så jag svimmade..
-strykning av 25 plagg, klar 2 timmar senare:(
- middag med pappa
- ensam hemma
- hjärncellsvibration i hjärnan = plugg av historiaboken:(


tackar Gud för att Spotify finns:)

   



puss<3

 

måndag, måndag, måndag

var är det egentligen med måndagar?
jag gillar dem inte alls. inte morgnarna iaf, men kvällarna är rätt niceiga:P hahah fin svenska:P
men iaf, sov rätt bra inatt... för en gångs skull. fast vaknade och var typ täpp i näsan och täpp i öronen. inte alls bra. har känt mig krasslig nu väldigt länge, och det är inte okej..


 
så ja, jag gick upp och va sjuukt kissnödig.. skriv upp detta!:) hahah livsnödvändig information.
sen åt jag frukost och drack en annan slags oboy idag.. oboy med smak av daim.. sjukt äcklig. prova inte den!!! och om ni har provat den, tycker ni också den är äcklig? släng i väg en kommentar!



sen gick jag ner i källaren, in i tvättstugan och trodde jag skulle svimma.. herregud! världens största klädberg låg framför mina ögon. jag trodde inte det var sant, gick upp och kollade om det var tomt i min garderob men där fanns redan massor kläder. så med gråten i halsen och fullt deprimerad gick jag ner i tvättstugan igen, tog fram alla kläder..:SUCK!! och ställde mig framför teven. så man fick lite roligt unde rtidne man gjorde något tråkigt. hittade en fin strykställning också. jag satt ner och strök. mycket effektivt..! värt att prova, om ni nu stryker er egna tvätt det vill säga:)



sen åt pappa och jag resterna från igår och det var lika gott idag med. kycklinggryta med ris.. mycket gott:)
blev proppmätt.. sen åkte han till jobbet, och nu är jag själv hemma:( tycker inte om att avra själv hemma. ingen hund att leka med:(

så nu sitter jag och försöker plugga på historian som vanligt, men som alltid hamnar jag här.. blogg.se är beroendeframkallande..:) hahah vilket iförsig är bra^^ för då bloggar man mycket om ingenting:P haha
så nu lägger jag ner bloggen för ett tag.. alltså inte lägga ner den helt, men jag kommer nog inte blogga förrän sent ikväll eller imorron, om jag har överlevt allt vad historiaboken handlar om.. sucksucksuck!

puss så länge<3

blogginlägg senare

jag lovar att blogga senare.. blir dåligt med inägg under helgen när man har fullt upp och sällan sitter vid datorn.. dååååligt!! hihihihi:D men nu ska jag gråta en skvätt till OTH mellan 18-19 så kanske hörs efter sju, om jag fortfarande lever dåå:P hahaa klart jag gör.. i just kidding:P hahah

vilda västern och odjuret själv..

rubriken sammanfattar gårdagen väldigt bra..:)
åkte ut till stallet redan vid 14 så var där vid 14.30 och min första lektion började vid 16.. men det gjorde ju inget, jag byggde fram banan och hjälpte Jessica lite... småsaker som är sjukt roliga:)
sen gick jag och ryktade lilla Grady som jag skulle rida på på coachridningen.. hon är stallets näst nyaste häst, men den nyaste som man rider. hon har inget betsel utan hon har ett hackamore, ett träns utan bett:) det gick fort men var superkul ändå... yihaaa:)<3

lite svårt, men guuud vad kul det var. superduktig tjej och nog min favorit snart..

hade sedan teori om hästens exteriör, kände att jag avr lite ringrostig på det ämnet så bara bra med repetion..:) sen gick jag och Olivia S. ut i köket och åt lite mums mat:) haha

efter det hjälpte jag Johan och Lisa med att mocka.. bara jag som faktiskt tycker det är kul att mocka?=) tror nog det^^

sen började min lektion och vi hade markarbete med bommar även på denna lektionen.. jag var superglad över att få ha min äskling Abbebus.. och Abbebus kan man verkligen säga.. när vi alla står på medellinjen och jag ska sitta upp, förflyttar han sig, vilket han aldrig gjort innan. vi börjar skritta och sherlock(en valack i stallet som abbe verkligen inte gillar, han gillar ingen typ!!) kommer för nära och abbe sparkar bakut!
så vi började lektionen med en bakåtkick och öronen bakåt.. yiho vad kul!..

sen blev det abra värre. han skenar genom ridbanan och vägrar gå i ledet. han hatar alla andra som är runt omkring oss och ville bara vara allmänt jobbig.. han kunde liksom lyssna jättebra och sen bara får för sig världens bus. så jag blev så trött på honom och röt till och var verkligen hård och tuff mot honom.. det är jag som bestämmer och ingen annan! och nästa vecka är det hoppning, och jag hoppas verkligen inte att abbe är sån som han var igår på torsdag..för då sitter jag på marken kan jag lova..
men han är ju bara för söt så man kan inte mer än älska honom ändå.. lite bus får man väl ha för sig men det går en gräns!!

men jag är iaf stolt över mig själv, dels att jag klarar av att rida en ny häst(ny häst för mig=GRADY) så pass bra redan första gången, och sen sitta på ett vilddjur som heter abbe sen på kvällen.. herregud vad bra jag är..

fredag: träääääningsvärk!!!


  


Ange alt-text här.
Abbesnutten som tyvärr är till salu:'(:'(
det är nog därför som han är busig, han vill inte säljas!


yiiiiiiiiiiiha:)

eller ja, hur det nu stavas...:P
jag gick inte och kollade på statistiken över min blogg, typ det första jag gör när jag går in på bloggen. ja efter kommentarerna då.. tycker dock det är lite snålt med kommentarerna.. så skärp er nu! fram med kommentar-fingrarna..:)

jaja iaf så ha jag typ slagit rekord, jag säger inte hur många, men många för mig. i och med att inte så många vetat om att jag haft blogg innan, har jag tagit det stora steget att lägga ut den på facebook, misstag eller inte?:P
äsch skitsamma, det får bära eller brista.

så idag ska jag snart ner till stan på möte med helena:) alltid lika spännande:P få se om jag har skött mig idag ellre vad som kommer att hända^^ sen ska jag hem och packa väskan och sen till stallet.. överväger att ta ut min röda bettan idag. eller ska jag vänta lite till? snön har ju nästan försvunnit...hmmm, hon får nog vila lite till. hon måste putsas upp och mjukas till innan vi kan ut och race på växjös cykelvägar.. haha som sagt det är min lilla röda cykel, som jag så fint har döpt till bettan blixt...:P haha jag evt inte avd det är men när jag trampar som vanlig människa, så går det fort som fasiken. hon är säker, den gamla bettan:) hahaha xD

nog om min cykel nu, blir nog promenad ner till stan ändå:P kanske ngt gram eller hekto försvinner^^
hihi ikväll ser jag åter igen fram emot ett ridpass med fartfläkten abbe.. det gick ju sååå bra förra gången. denna veckan är det bommar och markarbete, och därför är det alltså hoppning nästa vecka, scaaaary:P hihi men det får gå:)

nu ska jag gå och klä på mig och sluta skriva..:)
hihi vilket är supersvårt...:P
så ja puss och kram:P


telia, telia, telia... suck!

jag lämnade in min mobil i oktober ngn gång och då var dne inte ens ett år gammal. telia fixade den och det tog typ 2 veckor att göra det lilla...
sen krånglade den igen och jag fick lämna in den en månad senare typ, allstå i början av december.. jag fick hämta ut den den 15 december, vilket det alltså även denna gången tog över 2 veckor att laga samma problem som det var i oktober.

NU, inte ens en månad efter har den börjat krångla igen och ibland lägger den av helt. sms skickas till olika folk vid olika tidpunkter och jag har inte ens skrivit dem, utan det är gamla sms som jag dels raderat men tydligen skickas dem ändå:S mycket knepigt...
så om tjugo minuter ska jag typ gå ner till stan för att möta mamma. vi ska lämna in min mobil, och förhoppningsvis kan jag få en ny:) eller jag VILL HA EN NY!! eftersom den krånglar hela tiden så känns det som man bara gå runt i en cirkel, den blir aldrig normal typ. och mobilen fick jag i december 2009, så den är lite mer än ett år bara...

suck på telia, men hoppas dem kan hjälpa mig med en ny mobil idag.. för det är vad jag verkligen vill också:)

detta är min nuvarande mobil, ingen gammal modell heller!



och det är den till vänster som jag vill ha!!!!:D JAG SKA HA DEN!!!

tjoho:)

igår rensade jag min garderob.. snacka om att den är mycket fin nu:P jag fick världens konstigaste ideér igår, men jag ville bara dra ut allt från mitt rum och måla om det.. haha vilket inte kommer funkar för det står sjukt mycket inne på mitt rum som är helt omöjliga att rubba, typ som min garderob.. den får man typ plocka isär om man ska förflytta den... puuuuh orka inte ens tänka på den dagen:S hahaha eller jo, för det innebär att jag då ska flytta..:P hihihi

mamma och jag städade förrådet häromdagen, vi har värsta städmanin här i huset nu, men iaf så kollade vi igenom mina flytta-hemifrån-lådor med presenterna från studenten och vi konstaterade att jag bara behöver köpa en smörgåsgrill och en kaffekokare när jag flyttar, erkänn nice;) hahaha allt annat har jag sen innan^^

jag vaknade tidigt idag, enligt tips från mamma.. jag har haft svårt att sova på nätterna nu och det beror på att jag sover så länge. så idag gick jag upp strax innan nio, vi får väl se om jag slocknar tidigt ikväll eller inte:P
men iaf, så jag gick upp och för ovanlighetens skull åt jag pannkakor till frukost, det var sjukt mumsigt.
fick tillbaka blickar från i somras när jag jobbade på Scandic. där åt vi typ pannkakor varje dag till lunch, ibland med sylt, ibland med grädde och ibland med glass. mycket gott. men kanske inte varje dag i typ två veckors tid.. hahah men vi orkade inte laga ngt annat eftersom det dels var sjukt varmt och dels var sjukt mycket folk som hade vart på frukosten då.. rekordet låg väl en dag på typ 300 personer, jag trodde jag skulle svimma den dagen.. bara massa disk hit och dit.. allt tog slut och ja, kalabalik vill jag kalla det.

men jaja, nog om den sommaren.. snart kommer det en ny:) wiihoo^^
så idag gick jag upp och spelade lite sims, borde egenltigen plugga vilket jag tänkt göra nu när jag satte mig vid datorn i källaren, men blev att kolla facebook, mejlen och blogga lite istället, much funny:)

men jag ska ta mig i kragen, btw har ingen krage på mig men vet vad jag menar.. hahaha
dags att vara lite historisk..
senare idag ska jag möta upp mamma i stan och sen ska vi till strömbergshyttan och köpa glas:) kulkulcykelhjul:P

så nu ska jag släppa skrivandet på bloggen för ett tag..:P
puss:9<3



        

måndag 17 januari

tänkte att jag skulle sova länge idag, men hade sjuukt svårt att somna inatt. låg och vred mig och tänkte på massa. åååååh jag hatar alla tankar som snurrar i huvudet när man ska sova.. :(buhuu

så jag vaknade vid 10 iaf, lite sovmorgon.. så jag gick upp och åt frukost, samma som jag nästan alltid har..två rostade mackor med marmelad och ost och sen en mugg oboy till:) mumsfilibabba:P

så nu sitter jag här i pyjamasen fortfarande, borde kanske pluggat idag men jag gör det imorron. jag kan ändå inte koncentrera mig när det är ngn annan hemma, vilket det är idag. min lilla far är hemma:)

jag kanske borde gå och klä på mig kläder istället:) och kolla in mitt superfina rum:P hihi
har nämligen städat hela dagen igår.. ja just det, nu kom jag på vad det är jag ska göra idag. jag ska ju städa ur min garderob..:P wiiie vad kul det ska bli.. nu ska jag gå upp och se vad det är som ska slängas och sen vad som ska skänkas, och kanske säljas?:)
hihihi vem vet^^

hörs senare idag, och då lovar jag bilder^^:)

puss<3


dock ser den inte ut såhär, men drömma kan man väl få:)

lördagen den 15 januari

vaknade vid halv åtta och det var dags att bege sig ut till stallet. bussen går vid 4 minuter i 9 och jag avr där ute vid strax efter nio.. som tur var kom josefine och hjälpte mig.. myyyycket bra:) vi hade ponnyridning fast med Sherlock:) haha fast vi tjänade 110 kronor:p och sen gav vi hästarna ute lunch... herregud vad hästar kan vara svår fattade ibland.. men är man ny så är det inte så lätt.. :P haha xD men kul var det iaf, vi plumsade 500 meter i 1 meter snö med 14 kg hö:P det kallar jag träning om något:) haha man var lagom svettig efter det eftersom jag ahde underställ, ridbyxor, tre par strumpor, raggsockor, en tshirt, två tjocktröjor, termobyxor, tjock ridjacka och klumpiga kängor på fötterna.. man vill ju inte frysa och det gjorde jag inte heller:P superbra:P

sen mockade vi ovanligt snabbt och sopade hela stallet.. kollade sedan på sista lektionen och sen fick jag skjuts hem.. supersnällt..:) var hemma i en timme och åkte sen på vattengympa.. sjukt skönt med vatten.. oh jag vill bada mera:) men nästa lördag är det bara likadant igen..:P


glömde förresten säga att innan vi åkte på vattengympa var mamma och jag ute och skottade upp hela garageuppfarten..

så vem fasen behöver gymkort och lägga ut massa pengar när man kan vara i stallet en hel dag och jobba, åka hem och skotta snö och sen blaska runt i en bassäng:P haha jag klagar inte, men det känns i kroppen idag..

så för att inte ligga på latsidan idag när det är söndag så ska jag städa hela dagen.. mitt rum är redan avklarat, nu är det bara dammsugning i hela huset och sen ska mamma torka golven, men hon är och fika just nu!! hahah snt gör hon på söndagar^^ haha och sen ska vi städa ut förrådet.. snacka om att jag kommer vara trött ikväll:P

då blir det one tree hill och morden i midsomer:)
så nu måste jag gå och städa lite.. hejdå så länge:)

         

det är dags för fredagsmyyyyyyyyys

bortsett från att jag snart ska sitta i skolbänken i en stor provsal och skriva ett prov om världskrigen som jag kan 75% av så är jag glad över att det är fredag.

efter provet, som jag hoppas går väldigt bra, så ska jag pallra mig ner till stan. hämta ut biobiljetter till "svinalängorna", möta mamma, gå lite på stan för att sen gå och äta på "La Terna". sen ska vi gå på bio, efter bion ska vi handla lite.. åka hem och titta på Lets Dance och äta ost.. det är mitt och mammas fredagsnöje idag:)

btw, så vart jag uppe på Scandic idag. har inte varit där på ett halvår. kändes sjukt konstigt att vara tillbaka, men alla verkade ju glada över att se mig så det är väl positivt:P träffade Pia och Emma också... vi får väl se om jag kommer komma tillbaka dit. det är ju alltid bra med lite pengar^^

men nu ska jag gå upp och ögna igenom mina papper lite för sista gången och sen ska jag gå upp till Komvux.
önska mig lycka till!
berätta mer ikväll kanske om hur provet gick och hur bion och maten var:)

hörs senare<3
puss<3


  

det börjar närma sig med stormsteg...:)

nu är historialektionen slut.. och om ni läst inlägget innan så vet ni vad som händer om 3 timmar och 50 minuter:) tiden går fort när man har roligt sägs det ju så får väl försöka ha jääääättekul nu:)
pappa och jag ska försöka värma upp en något gul gammal sörja vi hittade i frysen^^ späännande;) hahah

till efterrätt kanske vi ta en cornflakskaka, varför inte liksom?:) det är ju gott..

"det som är gott, det är nyttigt", sa min smarta morbror en gång;)

nu ska jag upp och byta om till de bästa kläderna, tro mig, nånsin:P
ridkläder.. det är ngt speciellt med just sånna kläder.. som om det sitter magi i tyget.. :)
iaf så ska jag har svinkul ikväll, tillsammans med bästa torsdagsgruppen...hoppas inte allt för många slutat. hatar nya terminstarter... :)

tjohooo på er..
ta hand om er<3
kram

torsdag, som jag längtat!

tjohooooooooooo
idag vaknade jag med ett leende på läpparna, ni undrar säkert varför.. hallå?! kolla i kalendern!
det är torsdag, jag typ älskar torsdagar! bästa dagen i veckan, ja förutom lördagar..:)
ni undrar säkert varför..
okej, idag börjar historian igen, men VERKLIGEN INTE det som jag är much happy about... no no no no!!

det är nämligen så att när historian är slut(och jag hoppas lektionen går snabbt idag), så ska jag bege mig hem.. äta lite mat och klä på mig ridkläderna... för jag ska ut i stallet och första ridlektionen påöver en månad!!

jag är sååå glad! lycka är vad man kan kalla det för.. hoppas vi inte fått några nya i vår grupp bara, så sjukt jobbigt.. men nu ska jag gå upp och klä på mig och fixa till mig. jag kan ju knappast gå till skolan i pyjamas och mysbyxor, nej nej...för vad jag minns rätt så var det ett x antal snygga killar med i gruppen, och vem vet. det är kanske nya som kommit idag. jag är ju bara en seg gammal veteran som aldrig blir klar.. prov imorron, please kill me!!

hörs senare!
kram kram

saknade Cissi på bilden..pållen är busiga Amigo!:)

SVERIGES BÄSTA UNGDOMSSEKTION 2010

färdigpluggad för idag

nu har jag minsann suttit i flera timmar, tror jag började vid 14 tills nu och pluggat. helt sinnessjukt. jag känner hur min hjärna arbetar innanför pannan...hoppas jag inte glömmer allt bara, har även kollat på utbildningar på sthlms universitet. och blev sjukt sugen på att läsa pedagogik, lärande i förskola, eller barnens läran och utveckling.. hmm svårt att bestämma mig!!

har även hittat två tjejer till som vill sitta i TUSS styrelsen, hanna welander och bella ljung:) kanontjejer! det här kommer att bli bra^^ imorgon är det ridning som gäller på kvällen^^ som jag har längtat<3

nu ska jag gå upp med läxböckerna, slå en pling till P, gå på toa och sen titta på teve. det är dags för Svenska Mästerkockarna!!

puss och kram<3

finaste

http://www.youtube.com/watch?v=vTFIWmJI-qg

kolla på detta klippet med finaste Jamie Meyer.. <3
det finaste jag någonsin hört på svenska, och han sjunger så fint<3

Aldrig blir murarna för höga,
mellan en dotter, far och en son<3


sitter här nu och ska börja plugga lite.. jag väntar även på att min pappa ska komma hem så jag slipper vara ensam hemma.


cornflakeskakor och tidig morgon

vaknade vid halv åtta, för tidigt för att stiga upp så låg kvar och försökte verkligen somna om... puuh! jag vaknade sedan vid kvart i nio och hör och häpna, orkade inte ligga kvar i sängen!
jag gick upp och gjorde mini-hemmagjord-hotellfrukost...:) rostat bröd och kokt ägg och oboy:) det är det bästa^^

sen hoppade jag in i duschen, ni vill inte veta hur håret såg ut innan duschningen...herregud att man var själv hemma säger jag bara:) haha så nu är man nyduschad och fin. ställde mig i köket(naturligtvis) och började göra cornflakeskakor.. de är på kylnig eller stelning kanske man ska säga, ute på altanen. få väl prova dem sen:)

resten av dagen ska jag tillbringa till plugg, jag har en belöning som väntar på mig när ALLT är klart..:)

så nu ska jag gå och plugga, eller nej jag ska nog testa en cornflakeskaka först...sen kanske plugga, om jag inte gå ut och skottar snö istället.. haha som ni märker så hatar jag att plugga just nu:(
bläääää

kram
idaah


djurgården<3

rött för blodet genom hjärta och ven,
gult för solens värmande sken,
blått för himmel, regn och hav.
stockholms stolthet, vårat lag<3

Så underbart! 4-1 mot råttorna!:) nu kan jag sova gott inatt...hoppas jag<3


äntligen!

har varit så nervös i natt, har inte kunnat sova. legat och tänkt på massa, på dig, och på vad som skulle hända idag. när jag vaknade stod hjärtat stilla, jag hade glömt. jag hade somnat. jag kollade till mobilen och ett meddelande hade hamnat i inkorgen. innan jag öppnade det, kände jag svetten rinna ner för ryggen...
inget stod i meddelandet.

det som stod var:
"Ringer dig sen. Kram"

hela morgonen gick jag och väntade på det där samtalet..
jag ligger i sängen och stirrar in i den lilla teveskärmen från min bärbara dvd-spelare. där spelas Gossip Girl upp. Det sista avsnittet på säsong 3. mycket spännande, jag läser inte ens texten, jag är fokuserad på annat.
plötsligt känner jag hur hela sängen börjar vibrera och mobilen ger ifrån sig den där typiska ringsignalen med Miley Cyrus som sjunger "Girls just wanna have fun". det står mamma på displayen..
jag greppar mobilen så fort jag kan.

mamma pratar på, jag lyssnar. kom till saken!

plötsligt känner jag hur svetten avtar, hjärtat börjar slå och andningen kommer tillbaka.
beskedet var det bästa på länge. det är över nu. glädjen sprider sig i kroppen och jag skriker ut min glädje. jag skuttar ner till pappa och han får prata med mamma. dagen är räddad. allt är bra. det går bra nu<3

Nu är alla 30-dagar inläggen slut..

ja, nu är alla 30-dagar inläggen slut..

tack för att ni läser min blogg, fortsätt med detta och kommentera gärna mina inlägg:)
Ha en fortsatt bra dag!
Kram
Idaah<3

Dag 30: Så tacklar jag livet

"Varför vara en blek kopia, när man kan vara ett strålande orginal?"

jag står för den jag är, och jag gör det jag tycker om, lever mitt liv så som jag vill leva det, bryr mig om andra och lever på kärlek till andra och från andra, omringar mig med människor jag trivs med och som trivs med mig, och en familj som betyder oerhört mycket för mig<3

Dag 29: Min drömframtid

Just nu drömmer jag om att få ett jobb rätt så snart, men senare till hösten vill jag komma in på förskolelärare-utbildningen på Stockholms universitet och flytta till Stockholm.

men sen drömmer jag om att finna kärleken, få jobb som förskolelärare, jobba med barn, bo i ett stort rött hus med veranda på framsidan och stor trädgård. har sommarhus i Dalarna, har minst tre barn och vara lyckligt gift:)

det är vad jag drömmer om just nu..<3

   

   

Dag 28: det här saknar jag

Morfar, Farfar, att vara liten, min barndom med morfar, mormor, farfar och farmor, skogsrundorna i Hovmantorp, sommaren 2010, studenttiden, Jambo(vår hund som vi var hundvakt för), och sist men absolut inte minst....


Zoediac<3
du fattas mig<3

Tänk när det är sommar, och man sitter på stranden på Öland med underbara vänner, bra musik och god mat och dryck och man ser en sån här fin solnedgång vid horisonten..!!    Då är livet allt bra!!<3(får symbolisera morfar och farfar som är uppe i himlen och se solnedgången på nära håll)
Bättre finns inte<3(min kärlek till Zoediac, morfar, farfar och Jambo)
(min älskade hund<3)
(skogspromenader med Zoediac i Hovmantorp)
(8 juni 2010=lyckans dag)

Dag 27: Min favoritplats

oj, jag har verkligen inte en aning. har många favoritplatser.. så nu blir det åter listan-uppställning:/ tyvärr men jag har dålig fantasi med att skriva idag. borde egentligen inte sitta här utan borde plugga, men det är det mest tråkiga som finns!
så här kommer listan..

- Stockholm
- Gröna Lund
- Liseberg
- Utomlands(Kreta helst:))
- hos Linda-Marie(finaste stället jag sett tror jag<3)
- Öland
- sjön en sommarkväll
- Dalarna
- hemma med familjen samlad
- tro det eller ej, men kyrkogården är en behaglig plats. för då är jag i närheten av min morfar<3

ja det var lite allt möjligt kanske.. men jag trivs väldigt bra på många ställen:)

Dag 26: Mina rädslor

jag är rädd för mycket..!
jag är rädd för stora spindlar på nära håll!
jag är rädd för riktigt höga höjder!
jag är rädd för att falla från höga höjder!
Jag är rädd för att dö smärtsamt!
jag är rädd för att dö
jag är rädd för att bli skjuten
jag är rädd för mörker
jag är rädd för att vara ensam ute när det är mörkt
jag är rädd för clowner
jag är rädd för stora lastbilar
.. och mycket mer, tror jag:S

som sagt, jag är rädd för mycket.. eller kanske inte rädd, men jag tycker vissa saker är hemska och otäcka!

   

     

Dag 25: Saker som har förändrat mitt liv

oj! jag vet inte vart jag ska börja. men kanske inte precis saker, dessa märkliga ting, som förändrat mitt liv utan mer personer som har förändrat mitt liv..

första personen kan ni nog redan räkna ut. en person som nämnts flera gånger i min blogg. en person som betyder oerhört mycket för mig. en person vars intressen är nästintill likadana som mina, en person som jag beundrar väldigt mycket, en person som bor alldeles för långt från mig, men avståndet gör inget. en person som jag pratar med varje dag. en person som är min syster, min tvilling,en person som heter Linda-Marie Nilsson<3

en sak som förändrat mitt liv: var kanske när jag införskaffade mig mina superfina ridstövlar med sponsring från en del tjejer i stallet:) ridstövlarna, tro det eller ej, har gett mig viljan och stärkt mig. jag har utvecklats väldigt mycket inom ridningen och det har jag många att tacka för. theleborgs ryttarsällskap är bäst<3

en händelse som förändrat mitt liv: den 15 september 2010:'( dagen då min bästa vän och "bror" lämnade jorden. dagen då han somnade in på golvet på djursjukhuset. dagen jag minns som igår, dagen som kommer upp i mitt huvud varje gång jag tänker på dig, varje gång jag ser en bild av dig, varje gång jag ser en hund. att det ofattbara kunde ske trodde jag inte var möjligt. men du var sjuk, och hade svårt att röra dig. det var bäst för dig att komma till hundhimlen.<3 jag saknar dig så förbannat mycket, och önskar du var här. önskar att jag fick hålla din tass, ha ditt huvud i mitt knä, busa med dig i snön...önskar du kom tillbaka, att du fanns här hos mig<3 ingen hund i världen kan ta din plats i mitt hjärta Zoediac och jag kommer alltid älskar dig<3 du är det finaste som hänt mig och jag lovade dig en gång att jag aldrig glömmer dig eller lämnar dig, och jag håller vad jag lovar. jag kommer aldrig glömma dig, och jag vet att vi kommer ses igen. för du väntar väl på mig?<3 från djupet av mitt hjärta, JAG ÄLSKAR DIG ZOEDIAC, NU OCH FÖRALLTID<3

<3

OBS!

jag har visst inte bloggat på hela 4 dagar, fy skäms på mig..
jag kanske borde fortsätta skriva om dem där 30 dagarna. såg visst att jag bara var på dag 25.. suck...:P

men nu vet ni det, inläggen kommer:P

och bilderna!! koommer

Askungen!

Nu mera går jag under namnet Askungen här hemma!

hihi kanske inte världens roligaste namn, men jag klagar inte. eller jo, det kanske jag gör.. skit samma.
jag hjälper iaf till att hålla vårt hus rent. jag menar, idag har jag liksom bäddat mamma och pappas säng, dammsugit, plockat i och ur diskmaskinen, strykit min tvätt, hjälpt mamma med lakanen..osv.

synd bara att jag inte få betalt:(:(
buuuhuu, jag har verkligen inga pengar, och jag vill verkligen åka på idolturnén. attans också!
men jag har bestämt mig, JAG SKA ÅKA DIT! och jag ska itne köpta några kläder, eller grejer alls.. hmm kommer bli svårt, men jag tror jag kommer klara mig. ett nyårslöfte kanske.. hhaha^^

nu sitter jag iaf, och skickar runt massa mejl till olika folk.. ridningen börjar snart igen:) ååååh som jag har saknat det.. men snart börjar det igen.

nu ska jag faktiskt masa mig upp för att lägga näsan i historiaboken, fyyyyyyyfaaaaaaaaaan vad tråkigt.
men jag satte en deadline på mig själv, innan söndag kväll ska jag har skickat in allt som ska skickas in till lotta, så jag bara kan koncentrera mig på provet sen. för jag ska banne mig få G på detta provet, annars gå jag under:( helvete vad mycket jag måste göra kom jag på nu, trodde inte alls det var så mycket. jag kommmer att dööö... det kommer skrivas om mig i historieboken "kvinnan som dog när hon läste för mycket historia"
blääääääääää på allt..!
fan vad det ska firas när jag väl är klar med historian!

så nu måste jag pysa, även om jag ligger sjuukt mycket efter i 30 dagar-inlägg så måste jag göra annat..

så hejdå på ett tag, och fy skäms på mig att jag inte lägger in nårra bilder, men imorron.. jag lovar!
om jag inte dött i historiaboken iförsig!:D

puss o kram
idaah