idaamedstorti

Välkomna till min blogg:) Här kan ni läsa om mina tankar om framtiden och just nu... Jag har även en annan blogg som handlar om min lilla dalmatiner hane Texas. Prickentexas.blogg.se Läs, kommentera och njut!:) //idaah

patriks student !!

vaknade samtidigt som patrik och gick upp och åt frukost tillsammans med honom.
såg till att han klädde på sig fint och var fin inför sin studentdag.
åkte med eva och patrik för att hämta mattias i forsheda, sen bar det av till värnamo för att lämna av kostymnissarna:) så fina var dem:) fast finast var såklart patrik<3

sen åkte jag och eva hem, och började göra i ordning för kvällen. vi blåste ballonger och satte upp girlanger och lite annat.. gjorde mig sedan i ordning och fick panik över mitt hår. tog fucking nästan två timmar att locka hela håret, men banne mig vad fint det blev sen:)

sen åkte vi mot stan, med paraply i högsta hugg. för regnet kom lite då och då!!:/ mycket tråkigt.
väl framme i stan sprack det upp och blev faktiskt lite varmt som tur var, sen kom älskling och mattias ut från skolan, men försvann, dem hade tydligen gått runt alltihopa...knasbollar!!
men sen kom dem:)
vi sa grattis och alltihopa sen åkte eva och jag hem igen för lite mer fix. vi hämtade den goda maten också, och sen när vi kom hem så var redan patriks systrar där med familj:) sen fick vi vänta på patrik som tog en väldans tid på sig innan dem kom. vi höll på att hungra ihjäl.. sen kom dem och vi fick börja äta.
va så kul att se min älskling lycklig av att skolan äntligen var över..
Grattis igen älskling! du är världens finaste<3

fick träffa lite släktingar till patrik och de var kanonroliga och jättemysiga! vilken tur jag haft, att hamna i sån släkt!:)
men kvällen blev verkligen toppen bra.. jag hade jätteroligt, och det tro jag, eller det vet jag att min älskling också hade!:)<3

på lördagen sen följde vi med marie och felix för att kolla när fille hade sin sista ridlektion. så gulligt så jag höll på att dö!:)

sammanfattningsvis, vill jag bara säga att jag har haft en toppenhelg...kanonbra har den varit, tack till alla:)

nu är jag hemma igen och förbereder mig för en vecka med mycket plugg..
har ju två sommarkurser i sommar. en om disney och en om astrid lindgren, massor att läsa:) men det ska gå ändå!

nu har jag skrivkramp så nu ska jag försöka att sluta.

puss och kram på er:)<3

jag ber om ursäkt!!!

jag ber så hemskt myket om ursäkt att jag typ inte bloggat på eviiiigheter..
men jag vet inte avd det är, kanske tappar jag suget eftersom det typ är inga som läser den.. mycket tråkigt! haha världen går kanske under, eller vad vet jag!?
iaf så har det ju typ hänt massor sen jag skrev sist...

helen, nicolina, sheana och linda tog studenten den 7 juni.. jag fick sluta tidigare från praktiken för att hinna hem, göra mig i ordning och så vidare... väl på skolan, efter mycket stress och fläng genom stan, svettig som en gris var jag.. kom jag fram och hittade Nicolinas föräldrar och Helens:) klockan gick och dem sprang ut.. gick sedan med dem i paraden, såg dem åka iväg med flaket och sedan gick jag hem till bertil där det sedan var fest på kvällen för helen!
vi gick senare till Sheana och firade henne då nicolina och Johan hade kommit till bertil.
mycket kul kväll, men var tvungen att åka hem för jag skulle upp o jobba dagen efter.

8juni:
upp halv sex, torr i munnen och liiite ont i huvudet. konstigt, jag var ju inte ens full?:P hmmm värmen kanske;) men iaf, praktiserade fram till 11 tror jag och sen åkte jag hem, gjorde mig i ordning och sen träffade jag nicolina och helen, för att sedan gå till teknikum och kolla på när joel sprang ut, eller ja åkte ut kanske man ska säga, eftersom teknikumarna åker ut på en rutschkana, vilket är extra kul att se när folk fastnar i den!:) hahah skadeglädje;)
sen gick jag hem och sen åkte pappa,axel och jag ut till hovmantorp för att fira oskar dahl:) kulkul, men vi stannade ej så länge.. skulle ju även upp dagen efter och jobba.

9juni:
praktiserade även denna dag till 11 ungefär, åkte hem, gjorde mig i ordning och åt lite mat med mamma. hämtade mormor och åkte till stan och handlade blommor och sedan vidare till katedral för att kolla på sofia när hon sprang ut!. vilken gädje dag detta va!:) efter att sofia sprungit ut åkte jag med erica och ingalill till Norrtull där sofias studentfest skulle hållas.. jag och erica blåste masssssor med ballonger och sprang runt som yra höns, men vi hann!:)
festfixarna nummer ett!! kvällen rann på och det var en mycket trevlig kväll med sång och musik!:)
tråkigast av allt var när vi skulle säga hejdå till varandra, erica skulle ju lämna mig för att åka till norge och jobba över sommaren. jag hade bestämt mig för att inte börja gråta, men tårarna kom ändå:(
grät och grät och grät. ville aldrig släppa henne, åh vilken underbar vän du är erica!:)<3
åkte hem och somnade av ren utmattning..

fredagen var som vanlig eller kanske inte..
praktiserade denna dagen faktiskt till min fulla arbetstid klockan 15.00.
patrik kom och hämtade mig och vi åkte hem. på väg hem så krockade vi i en rondell. vi klarade oss bra, dock fick jag väldigt ont i armen, men bilen blev lite kvaddad. dock gick den att köra bra, men det gick ej att öppna dörren på min sida.. dåligt av bilen framför att tvärnita!!:( iaf, allt löste sig mycket bra. dem gjorde upp det i godo hemma hos föraren som tvärnitade.

så fortsatte veckan som vanligt, men i tisdags var det min sista dag på praktiken. mycket sorgligt och jag kommer sakna alla barnen, föräldrarna och fröknar.. saknar er redan!:)
på onsdagen hade vi sommarfestavslutning kan man kalla det, då fick jag en present från Mia,Anna och Simone.. mycket snällt av er<3 sen kom alla föräldrar och jag fick massor med beröm och tack-ord för min tid på förskolan. de uppskattade mig och jag blev alldeles rörd och generad:) vilka underbara föräldrar!

sen åkte jag till patrik på torsdags morgon. eva hämtade mig i värnamo vid halv åtta på morgonen. sen åkte vi till bolmsö kyrka för att gå på lukas och felix skolavslutning, vilka söta pojkar.
fikade efteråt ute på gräsmattan framför kyrkan, sen åkte jag och eva till stan för att handla det sista inför patriks student i fredags.
mer om det kommer i ett senare inlägg annars blir detta alldeles för låååååångt!:)


puss och kram<3