idaamedstorti

Välkomna till min blogg:) Här kan ni läsa om mina tankar om framtiden och just nu... Jag har även en annan blogg som handlar om min lilla dalmatiner hane Texas. Prickentexas.blogg.se Läs, kommentera och njut!:) //idaah

Gala:)

Sitter i Teleborgs församlingshem och är väldigt social med telefonen:) verkar inte riktigt som en galakväll om jag får säga min mening. Vad är det man brukar säga? Det var bättre förr, eller iaf förra gången!!
Men men har haft en superhelg tillsammans med Lina och Evelina:) världens bästa!:))

Nu ska jag svida vidare med min långklänning. Jag är den enda med långklänning och det är ju gala..

Kram

när man vill något så mycket är det svårt att motstå..

jag har insett nu att jag kommit så långt på min önskeväg att jag snart ger upp och gör det jag verkligen vill.
men så som läget ser ut just nu kan jag inte göra det, det funkar liksom inte och för att det ska kunna bli så bra som möjligt måste min livsstil ändras och jag måste ha påbörjat en annan väg i livet för att detta ska gå att genomföra.

men jag kollar sidor och vill bara klicka KÖP men det finns inget att köpa det till..

nu förstår ni säkert vad jag menar, men jag kommer inte nämna vad det är ändå.
ni som känner mig som handen i handsken kanske kanske vet vad jag menar och om inte får ni väl annars fråga, för detta är inget jag vill hymla med och hålla hemligt direkt. jag vet vad jag vill och jag ska genomföra det så snart jag kan. det här är mitt liv och det är jag som bestämmer över hur jag vill leva det, inte hur någon annan tycker och tänker över mig och mitt liv. det är jag som bestämmer och ingen annan...

jag skulle bara så gärna vilja att det var så enkelt allting och att det bara gick att fixa.. snälla...!!

nu fick jag skriva av mig lite och nu ska jag ta tag i disken, sen klä på mig för att gå ut och få lite frisk luft.
blev ingen praktik idag för min mage krånglade både uppe och nere och insidan om ni förstår vad jag menar.. bli bra-för-magen-mat senare till lunch som jag hoppas stannar ett tag:)

kram på er<3