idaamedstorti

Välkomna till min blogg:) Här kan ni läsa om mina tankar om framtiden och just nu... Jag har även en annan blogg som handlar om min lilla dalmatiner hane Texas. Prickentexas.blogg.se Läs, kommentera och njut!:) //idaah

Godmorgon!

Vaknade precis och tänkte gå upp och äta frukost. Eftersom jag blivit dålig på att blogga så tänkte jag slänga iväg ett Blogginlägg så här tidigt på morgonen. Förresten så har jag kommit på grejen varför jag bloggar så dåligt. Det är för att blogg.se inte har någon app till iphone... Så ni som läser detta, skriv om blogg.se app i era bloggar och tipsa att andra läsare ska skriva det i sina. På så sätt kanske vi kan få en bloggapp till slut. Visst vore det kanon?!:) Idag är jag ledig och dagen innebär: 1. Plugga tills jag tuppar av! 2. Städa lite på mitt rum 3. Åka till Grand Samarkand i kväll med mamma:) (något kul måste man ju få göra!) Nu kurrar frukostmagen!:) Undra om jag ska duscha före eller efter?! Vi får se hur jag gör. Fortsätt läs min blogg. Ps. Detta inlägget blev massa konstigt för jag skriver det från min iPhone. Puss och kram<3 älskar dig P<3

fy skäms!

fy skäms på mig igen!
det här är inte riktigt okej. jag glömmer bort min blogg och ibland har jag inte ork till att sätta mig vid datorn och skriva.
sist jag skrev ett inlägg här så var då Patrik hade tagit studenten och det är ju som sagt över en månad sen.. mycket dåligt gjort av mig.

under den tiden som har gått har jag:
- varit i halmstad flera gånger om
- firat midsommar med mamma,pappa, mormor,farmor, lena och daniel....och Patrik!:)
-varit på Peace and Love i Borlänge med Helen och Nicolina
- varit hästvakt åt Maria... hade mysiga Larissa i en vecka..
- träffat Eva och Weith i Ängelsberg
- pluggat
- fått veta att jag kommit in på förskollärarprogrammet till hösten..spännande!!:)
och fått sommarjobb!

mycket har hänt och jag har hittills haft en kanon sommar. känns bara som sommaren är slut snart och att allt gått så fort.. men jag har en sak eller ja, flera saker att se framemot i höst som är som en morot för mig.

resan till kreta, börja på förskollärarprogrammet, fylla 20...och säkert massa annat kul!:)

nu ska jag gå och städa mitt rum för det ser ut som ett bombnedslag där..inte bra alls!
men jag ska försöka att bli lite bättre på att blogga, men ibland hinns det inte med eller så har jag ingen lust/ork.

puss och kram på er<3
älskar dig P<3