idaamedstorti

Välkomna till min blogg:) Här kan ni läsa om mina tankar om framtiden och just nu... Jag har även en annan blogg som handlar om min lilla dalmatiner hane Texas. Prickentexas.blogg.se Läs, kommentera och njut!:) //idaah

10 februari

Igår skrev jag värsta lååånga blogginlägget om vad jag hade gjort under dagen, och sen så bara försvann allting:@ snacka om att jag blev sjukt arg. hoppas inte det händer igen..

idag har jag bäddat massa sängar på Scandic, trevligt trevligt... men dock håll i brallorna.. hahahah
sen åkte jag till stallet fullt inställd påå att få rida och så skulle den gruppen som jag skulle rida igen i har voltige.. just det, ni läste rätt. voltige är typ som gymnastik fast på hästens rygg.. det var sjukt läskigt och jag var apnervös.. men jag fickade det och jag blev grymt glad..:)

imrogon ska jag till scandic igen.. bädda massa, massa, massa, massa....!!!
sen har jag träning imorgon..:P

snart studentfest dags:) hihi taggaaaaaaa!!

dags att sova lite nu så man inte är zombie imorgon...
zzzzzzzzzZZZZZZZZZzzzzzzzzzzz

godnatt!!<3
Idaah

7 februari

Helgen har gått väldigt fort och den har samtidigt varit grymt rolig...:)

fredag:
jag, maria och sara tog tåget till karlskrona för att kolla på brolle i buddy holly:) andra gången för mig o mia, men det var sjukt bra. fast bättre stämmning i sthlm:P men jaja allt kan man inte få men brolle var bäst som vanligt. plus att i karlskrona bor det bara sega människor. oj idioter skulle det visst stå:) men sen åkte vi hem med bil då susanne o per hämtade oss:)

lördag: vaknade hos mia<3
åkte bussen hem till växjö:P var sjukt trött, och var väl taggad inför kvällen då melodifestivalen skulle stå på schemat.. Ola till finalen.. så grymt bra:P

söndag(idag): vaknade och åt brakfrukost.. mums, väldigt gott.. hela dagen har gått åt till slapp och chill. kollade på film- benjamin buttons otroliga liv. nu sitter jag vid mammas bärbara data och ska snart gå ner till teven för lite söndagsfilmmys med mor o far:)

imorgon är det praktik som gäller igen, men denna veckan är jag förhoppningsvis hela veckan i städet..
k'nns som redan nu har vissa börjat "backstabba" än.. inte kul alls..

hoppas tiden går fort.. vill verkligen komma bort från skolans bubbla och kunna leva normalt liv..
kunna känna mig fri och slippa tänka på plugg, hur man ska vara och göra och liksom inte har någon större press på sig att lyckas i skolan, utan bara kunna leva som man själv vill..
det kallar jag frihet..:)

...och jag måste säga att mina känslor för dig börjar nog snart avta om inget händer snart...</3

puss o kram
idaah